اتاق فکر “استارت آپ ها” در اتاق بازرگانی البرز ایجاد می شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز از برنامه ریزی این نهاد برای ایجاد اتاق فکر ویژه “استارت آپ ها” با هدف بهبود فضای کسب و کار های اینترنتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی البرز، رحیم بنامولائی در نشست بررسی مشکلات موجود در عرصه فعالیت استارت آپ ها گفت: تجربه سالهای اخیر بیانگر آن است که استارت آپ های البرز علیرغم موجه بودن با پاره ای محدودیت ها، عملکرد شایان توجهی در بهبود کسب و کارهای اینترنتی داشته اند.

وی اظهار کرد: ضروری است به نحوی برنامه ریزی کنیم تا استارت آپ ها با سهولت و بدون دغدغه بتوانند در بازار های ملی و فراملی حضوری پررنگ داشته باشند.

اوگفت: درشرایطی که تحریم ها بازار تولید و عرضه را نشانه گرفته است، رفع چالش های فعالان اقتصادی از جمله درعرصه استارت آپ ها می تواند در روند بهبود کسب و کار موثر واقع شود.

رئیس اتاق بازرگانی البرز افزود:  نارسائی در تامین مالی و عدم آشنائی کامل صاحبان سرمایه نسبت به کسب و کارهای اینترنتی از جمله چالش هایی است که درمسیر ایجاد تحول دراستارت آپ ها خودنمائی می کند.

رحیم بنامولائی گفت: هدف ما از تشکیل اتاق فکر ویژه استارت آپ ها، بررسی همه جانبه و ریشه یابی مشکلات کسب و کارهای اینترنتی است.

وی افزود: با تشکیل این اتاق فکر،  بررسی مشکلات استارت آپ ها را درجلسات مشترک بخش خصوصی با مدیران اجرائی استان در دستورکار قرارمی دهیم و این مهم را تا دستیابی به نتایج مطلوب پیگیری خواهیم کرد.

رئیس اتاق بازرگانی البرز گفت:  تاکنون در پیگیری های انجام شده برای حل مشکل تامین مالی و سرمایه گذاری استارت آپ های استان اقداماتی صورت کرفته است که کافی و درحد انتظار نیست.

بنامولائی افزود: باید به نحوی برنامه ریزی شود تا زمینه های سرمایه گذاری در کسب و کارهای اینترنتی بیش از پیش تقویت شود.

وی گفت: برای ایجاد تحول درفضای کسب و کارهای اینترنتی بایستی استارت آپ‌ ها از زیرساخت های مناسب اطلاعات و ارتباطات بویژه در بحث پهنای باند و سرعت اینترنت برخوردار شوند.

وی آغاز به کار رسمی نخستین استارت آپ صنعت کشور در ساوجبلاغ در هفته گذشته را حرکتی روبه جلو در مسیر سهولت در عرضه کالاهای تولیدی به مصرف کنندگان بدون دخالت واسطه های سودجو عنوان کرد.

او گفت: ضروری است با همفکری‌ و همراهی بخش خصوصی و حاکمیت، طرح های جامع و قابل اجراء باهدف توسعه استارت آپ ها به تدریج عملیاتی شود.

رئیس اتاق باررگانی استان البرز افرود:  حمایت های حقوقی و قانونی از “کسب وکارهای اینترنتی” راهگشای تقویت و توسعه اینگونه فعالیت ها خواهد بود.

رحیم بنامولائی گفت: حضور پررنگ استارت آپ ها در بازارهای داخلی و جهانی مستلزم آن است که مراکز آموزش عالی کشور بیش از پیش تربیت نیروهای تخصصی به ویژه در بحث مهم آمورش برنامه ریزی های حرفه ای را در دستور کار قرار دهند.

او افزود: باید استارت آپ های ما از علم روز بهره مند شوند تا بتوانیم در پویائی اقتصاد کشور گام های موثری برداریم.

وی یکی از دلایل عدم حضور فعال استارت آپ های کشور در بازار جهانی را ناشی از وجود مشکل حاد  دسترسی نداشتن آسان و روان به اطلاعات روز از وضعیت بازار عرضه و تقاضا عنوان کرد و افزود: امیدواری  برای رفع این مشکل چاره اندیشی شود.

در این نشست حسن صبوري  مدرس دوره های کارآفرینی ؛ مصطفی هاشمی نایب رئیس،  فائق زرافشان عضو هیات نمایندگان  و قاسم پور مدیر مرکز خدمات تسهیل گری اتاق بازرگانی البرز نیز در اظهاراتی ضمن تاکید بر ایجاد اتاق فکر ویژه استارت آپ ها در اتاق بازرگانی استان البرز ، به بحث و بررسی پیرامون راهکارهای رفع مشکلات و موانع پیش روی فعالان کسب و کارهای اینترنتی پرداختند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست