شورای گفت وگوی استان البرز رتبه چهارم کشور را کسب کرد
شورای گفت وگوی استان البرز رتبه چهارم کشور را کسب کرد
در آخرین ارزیابی و پایش عملکرد شوراهای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در ۳۱ استان کشور ، استان البرز رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی البرز، رئیس اتاق در چهل و هفتمین نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور استاندار البرز و سفیر ایران در ارمنستان برگزار شد، گفت: این ارزیابی که توسط شورای ملی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی انجام پذیرفته بیانگر کیفیت عملکرد شوراهای گفت و گوی استانها در سه ماهه نخست سال جاری است
رحیم بنامولایی افزود: کیفیت جلسات ، اجرایی شدن و کیفیت مصوبات استانی و ملی ، بهره گیری از سامانه های نظر خواهی و نظر سنجی ، ارتباط با سایر شوراهای گفتگوی استانی و ارایه مستندات به دبیرخانه شورای ملی از جمله مواردی است که در پایش و عملکرد شورا های گفتگوی استانها مورد توجه قرار گرفته است .
وی موفقیت البرر در کسب رتبه چهارم کشور را ناشی از همراهی و همکاری در خور توجه مدیران استان و فعالان اقتصادی عنوان کرد .
رئیس پارلمان بخش خصوصی البرز گفت: باتوجه به اظهار نظرها و دیدگاه های استاندار جدید در مسایل کلان اقتصادی ، پیش بینی می شود شورای گفتگوی استان از این پس نیز گام های مهمی در مسیر رفع موانع کسب و کار و تحقق اقتصاد مقاومتی بردارد.
این گزارش حاکی است براساس جدول ارزیابی اعلام شده از سوی شورای ملی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی ، شورا های استان های قزوین ، آذربایجان شرقی و اصفهان به ترتیب رتبه های اول و سوم را کسب کرده اند.
رئیس پارلمان بخش خصوصی استان البرز با اشاره به ماده ۵ قانون بهبود محیط کسب کار تصریح کرد: براساس این ماده، وظیفه ساماندهی و یکپارچه سازی تشکل ها برعهده اتاق بازرگانی محول شده است. بنابراین فضای مناسب برای حضور تشکل های بخش خصوصی در این اتاق فراهم است و این مهم فرصت مناسبی را برای بهبود فضای اقتصادی استان ایجاد کرده است.
وی به تشکیل دبیرخانه مشترک اتاق های بازرگانی ، اصناف و تعاون اشاره کرد و افزود: ساماندهی تشکل ها زمینه را برای جلوگیری از فعالیت های موازی مهیا کرده و بخش خصوصی باید نقش موتور محرکه را در اصلاح قوانین داشته و در جهت پویایی اقتصاد کشور تلاش کند.
وی ادامه داد:با بررسی مشکلات توسط این دبیرخانه پیشنهادات به شورای گفت وگو ارجاع می شود
وی در بخش دیگر از اظهاراتش با اشاره به تشکیل نشست های تعامل صنعت و دانشگاه گفت: در این نشست ها با حضور اساتید دانشگاهی ، گمرک و پارک علم و فناوری بر پا می شود افزود:در این نشس سعی کرده ایم با ارایه راهکارهای مناسب گام مهمی در کاربردی کردن دانشگاه ها دررفع نیاز صنعت بر داریم.
در ادامه اظهاراتش با اشاره به بروکراسی پیچید ه در نظام اداری کشور ، ضرورت اجرایی شدن و فراگیری سیاست های دولت الکترونیک را مورد تاکید قرار داد.
وی گفت: عملیاتی شدن دولت الکترونیک دسترسی بخش تولید به نیازهای اطلاعاتی را بر طرف می کند و ضمن صرفه جویی وکاهش هزینه ها توسعه گسترش ایجاد پنجره واحد در سازمانها را در برخواهد داشت.
وی تاکید کرد:نشست اتاق فکر ای تی با حضوری مسئولان ذیربط در اتاق البرز در راستای اجرای دولت الکترو نیک ،توسعه ای تی و ایجاد بانک اطلاعاتی برای دسترسی به اطلاعات و برنامه ریزی دقیق برای استان تشکیل شده است.
وی در بخش دیگر از اظهاراتش با اشاره به شرکت توسعه صادرات استان گفت: این شرکت در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و توسعه صادرات استان برنامه ریزی شده است.
رئیس اتاق بازرگانی البرز یکی از ویژگیهای تاسیس شرکت توسعه صادرات استان البرز را ریشه یابی موانع موجود در مسیر توسعه صادرات عنوان کرد.
وی در بخشی دیگر با اشاره به شرکت نمایشگاهی استان پیشنهاد کرد که تا زمان راه اندازی این شرکت سایر نمایشگاه ها می تواند زیر نظر این شرکت ساماندهی و برگزار شوند.
نجفی : البرز را از نگرانی های حوزه اشتغال خارج می کنیم
استاندار البرز با اشاره به نرخ ۱۳٫۶ درصدی بیکاری در استان و رتبه ۲۹ کشور از حیث کسب و کار، گفت: با بهره مندی از ظرفیت های بالای استان، البرز را از نگرانی های حوزه اشتغال خارج می کنیم.
محمد علی نجفی در ادامه این نشست افزود: توسعه صادرات باید در اولویت ها و دستور کار بخش خصوصی استان قرار گیرد.
استاندار البرز گفت: باید از فرصت سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعت به نحو احسن استفاده شود.
وی افزود: به رغم کارشکنی های صورت گرفته توسط استکبار فرصت های جدیدتر و بهتری برای کشور فراهم شده که باید از این فرصت ها استفاده لازم را ببریم.
نجفی با ابرار نگرانی از نرخ بیکاری استان تصریح کرد: طبق گزارش های دریافتی نرخ بیکاری کشور ۱۱٫۷ درصد است و این مهم در استان البرز به ۱۳٫۶ درصد رسیده است، بدون شک این رقم بیکاری برای البرز شایسته استان صنعتی البرز نیست.
استاندار البرز با تاکید بر تقویت بخش خصوصی و ایجاد بسترافزایس سرمایه گذاری ها تصریح کرد: البرز از حیث فضای کسب و کار در جایگاه ۲۹ کشوری قرار گرفته است.
وی با اعلام اینکه بهبود فضای کسب و کار در البرز الزامی است، اظهار کرد: البرز از ظرفیت های کشاورزی، صنعتی، علمی و پژوهشی متعددی برخوردار است که باید از این پتانسیل ها نهایت بهره را برد.
وی به جاذبه های گردشگری و تاریخی استان البرز اشاره کرد و گفت: می توان با توجه به صنعت گردشگری و احیای این بخش نسبت به توسعه استان البرز با سرعت بیشتری نسبت به گذشته قدم برداشت.
نجفی با تاکید بر اینکه حضور صنایع قوی کشور در البرز از دیگر پتانسیل های این استان محسوب می شود، اعلام کرد: ایجاد نواخی صنعتی در تمامی دهستان های استان البرز بایستی اجرایی شود.
استاندار البرز سایت بین المللی نمایشگاهی و فرودگاه های مهرآباد، امام خمینی(ره ) و پیام البرزرا از جمله ظرفیت های البرز برشمرد و گفت: تداخل برنامه ای در ادارات استانی دیده نخواهد شد.
وی با تاکید بر لزوم توجه به جلوگیری از قاچاق مواد مخدر، گفت: امروز بحث آسیب های اجتماعی به قدری گسترش یافته که چهارمین جلسه کاری مقام معظم رهبری در این خصوص برگزار شده است.
استاندار البرز در بخش دیگر سخنان خود کرج را چهارمین شهر پر جمعیت کشور مطرح کرد که نگهداری آن به مساعدت همگانی مردم و مسئولان نیاز دارد.
بهمنی : وجود ۶۹۷ هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام در کشور
در این نشست نماینده مردم ساوجبلاغ ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد : اکنون ۶۹۷ هزار میلیارد تومان طرح نیمه کاره عمرانی و اقتصادی در کشور وجود دارد.
محمود بهمنی با تشریح چالش های اقتصادی کشور، اظهار کرد:امسال برنامه ۸ درصد رشد اقتصادی مد نظر قرار داده شد که این مهم باید با ایجاد ۹۵۵ هزار شغل و ۷۷۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری محقق می شود
وی با اشاره به اینکه ۴ هزار میلیارد تومان به یارانه های کشور به خاطر یارانه پرداختی به سازمان بهزیستی و کمیته امداد اضافه شده است افزود: این یعنی هزینه های دولت بالا رفته است.
نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ۶۹۷ هزار میلیارد تومان طرح های نیمه کاره در کشور وجود دارد، تصریح کرد: بخش خصوصی باید در این زمینه اعلام آمادگی کرده و این طرح ها به این بخش واگذار شود.
بهمنی با بیان اینکه ۱۹ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به حوزه عمرانی تخصیص داده شده که طی روزهای آتی ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر به این بخش تخصیص داده می شود، گفت:شرایط خوبی برای صادرات ایجاد شده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد:اگر مشوق های صادراتی پیگیری شود، فضای خوبی برای صادرات ایجاد خواهد شد لذا باید کمیته ای را تعیین کنیم تا تا در خصوص بررسی کیفیت کالاها وارد عمل شود.
بهمنی با اشاره به اینکه بهره وری در واحدهای بخش خصوصی باید ارتقا داده شود، تصریح کرد:بهره وری کمتر از یک درصد در کشور برآورد شده است.
وی با تاکید بر اینکه تولیدات باید صادرات محور باشد تا واردات کاهش یابد، اعلام کرد:مالیات نمی تواند رشد اقتصادی را تسریع کند بلکه عکس این مهم را میسر می سازد.
سفیر ایران در ارمنستان:
ایروان پل ارتباطی صادرات کالاهای ایرانی به اورآسیا است
سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان گفت که ایروان پل ارتباطی برای صادرات محصولات و کالاهای ایرانی به کشورهای اورآسیا است که بازار ۲۰۰ میلیونی در اختیار دارد.
سید کاظم سجادی با اعلام اینکه سعی کرده ایم پرچم اقتصادی ایران را در سفارت بالا ببریم، گفت: همه ظرفیت ها را در اختیار بخش خصوصی و بازرگانان قرار داده ایم.
وی گفت: ارامنه به سبب حضور ۳ میلیونی در روسیه و حضور ۲ میلیونی در امریکا حلقه ارتباطی خوبی با تجار خارجی و اروپایی هستند.
سفیر ایران در ارمنستان با تاکید بر اینکه به دنبال صادرات تولیدات داخلی برای برگشت ارز به داخل کشور هستیم، افزود: در بخش های صنعتی می توان از سرمایه گذاران ارمنی استفاده کرد.
وی با اعلام اینکه البرز به سبب ظرفیت آب و هوایی و گردشگری می تواند با یکی از استان های ارمنستان پیوند خواهرخواندگی خود را به ثبت برساند، گفت: هم اکنون بحث ترانزیت از حوزه ترکیه و آذربایجان به سمت دریای سیاه دنبال می شود، ایروان می تواند در این بخش مورد استفاده قرار گیرد.
سجادی با اشاره به اینکه می توان سفرا را در جریان ظرفیت های البرز قرار داد، خاطرنشان کرد: پیرو سفر اخیر نخست وزیر ارمنستان به ایران جلسات خوبی در حوزه راه کشاورزی انرژی برگزار شد تا بتوانیم نرخ کالاهای تولیدی خود را با نرخ تعرفه های ارمنستان همخوان کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید بحث نمایشگاه در البرز جدی گرفته شود، کفت: این مقوله از اهمیت بالایی برخوردار است. منطقه آزاد مغری در کنار منطقه آزاد ارس قرار دارد
و می توان در عرصه صادرات بخش های مختلف صنعتی به جای واردات گام برداشت و در این حوزه از فرصت منطقه آزاد ارس نیز استفاده کرد.
سفیر ایران در ارمنستان با اشاره به اینکه استان گیلان در زمان استانداری استاندار کنونی توانسته ارتباط خوبی با کشور ارمنستان داشته باشد، اظهار کرد: گیلان راه خوبی با این کشور در خصوص برنامه های تجاری داشته است.
آخرین اخبار
- سمینار حضوری حسابرسی تامین اجتماعی اردیبهشت ۷, ۱۳۹۸
- تقویم دوره های آموزشی اتاق بازرگانی البرز-آذرماه ۱۴۰۱ اردیبهشت ۷, ۱۳۹۸
- دوره آموزشی حضوری نقش وکیل دادگستری در فرایند داوری اردیبهشت ۷, ۱۳۹۸
- دوره آموزشی آنلاین مدیریت دیجیتال مارکتینگ اردیبهشت ۷, ۱۳۹۸
- دوره آموزشی آنلاین مدیریت ارتباط با مشتری اردیبهشت ۷, ۱۳۹۸
بایگانی ماهانه اخبار و رویدادهای اتاق
- آبان ۱۴۰۱ (۴۰)
- مهر ۱۴۰۱ (۳۲)
- شهریور ۱۴۰۱ (۲۴)
- مرداد ۱۴۰۱ (۳۰)
- تیر ۱۴۰۱ (۵۴)
- خرداد ۱۴۰۱ (۵۸)
- اردیبهشت ۱۴۰۱ (۲۵)
- فروردین ۱۴۰۱ (۱۸)
- اسفند ۱۴۰۰ (۳۷)
- بهمن ۱۴۰۰ (۴۱)
- دی ۱۴۰۰ (۵۴)
- آذر ۱۴۰۰ (۵۹)
- آبان ۱۴۰۰ (۵۷)
- مهر ۱۴۰۰ (۳۵)
- شهریور ۱۴۰۰ (۳۲)
- مرداد ۱۴۰۰ (۳۰)
- تیر ۱۴۰۰ (۶۰)
- خرداد ۱۴۰۰ (۵۳)
- اردیبهشت ۱۴۰۰ (۷۷)
- فروردین ۱۴۰۰ (۴۵)
- اسفند ۱۳۹۹ (۴۱)
- بهمن ۱۳۹۹ (۶۵)
- دی ۱۳۹۹ (۶۷)
- آذر ۱۳۹۹ (۶۸)
- آبان ۱۳۹۹ (۳۵)
- مهر ۱۳۹۹ (۳۷)
- شهریور ۱۳۹۹ (۴۸)
- مرداد ۱۳۹۹ (۵۰)
- تیر ۱۳۹۹ (۲۹)
- خرداد ۱۳۹۹ (۲۳)
- اردیبهشت ۱۳۹۹ (۶۹)
- فروردین ۱۳۹۹ (۴۸)
- اسفند ۱۳۹۸ (۴۵)
- بهمن ۱۳۹۸ (۴۳)
- دی ۱۳۹۸ (۷۶)
- آذر ۱۳۹۸ (۷۰)
- آبان ۱۳۹۸ (۱۸۸)
- مهر ۱۳۹۸ (۵)
- تیر ۱۳۹۸ (۱۰۶)
- خرداد ۱۳۹۸ (۷۵)
- اردیبهشت ۱۳۹۸ (۵۷)
- فروردین ۱۳۹۸ (۲۷)