لزوم تعامل بانک‌ها برای دریافت اقساط از تولید کنندگان بدهکار،مردم برای حمایت از تولید داخل کالای ایرانی بخرند

رئیس اتاق بازرگانی استان البرز با بیان اینکه تعداد زیادی از واحد‌های تولیدی به دلیل عدم فروش کالا به دلیل شیوع کرونا با مشکلاتی مواجه شدند،گفت:بانکها در دریافت بدهی بانکی به تولید کنندگان واقعی تسهیل گری کنند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی استان البرز ،رحیم بنامولایی در جمع خبرنگاران با اشاره به کاهش روند شیوع کرونا در استان البرز و کشور اظهار داشت: شیوع کرونا علی رغم تمام مشکلاتی که برای کشور به وجود آورد نشان داد که می‌توان در مورد صدور مجوز و موارد مشابه خواست صنعت گران تسهیل گری و بروکراسی اداری حذف شود.
وی افزود: واحد‌های تولیدی استان البرز از ابتدای شیوع کرونا پای کار بوده و با تمام توان برای ریشه کنی این ویروس شبانه روز تولید و تلاش کردند.
رئیس اتاق بازرگانی استان البرز با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که کرونا برای واحد‌های صنعتی به وجود آورد تعطیلی در دوماه اسفند و فروردین بود،بیان کرد: تعداد زیادی از کارفرمایان استان البرز حقوق و مزایای کارگران را علی رغم تعطیلی واحد پرداخت کردند که این اقدام جای تقدیر دارد.
بنامولایی با بیان اینکه یکی از مشکلات کنونی تولید در سالی که رهبری معظم انقلاب به سال جهش تولید نامگذاری کردند بروکراسی اداری برای دریافت مجوزهای قانونی است،گفت: متاسفانه این روند انگیزه تولید کنندگان را برای ایجاد اشتغال و تولید تحلیل می برد و نیاز است بدور از شعار این بروکراسی ها حذف شود.
وی با بیان اینکه هئیت دولت باید در مورد اقساط بدهی واحدهایی که به دلیل شیوع کرونا موفق به فروش محصولات خود نشده اند تصمیمی قاطع بگیرد تا بدهی ناشی از جرائم بانکی آنها افزایش نیابد،عنوان کرد: بانکها باید نهایت تعامل را با واحدهای تولیدی واقعی داشته باشند تا این واحدها بتواند در این شرایط پساکرونا اقساط وام‌های خود را پرداخت کنند.
رئیس اتاق بازرگانی استان البرز با بیان اینکه باید دستورالعمل جامعی در استان برای پسا کرونا با محوریت صادرات تدوین شود،گفت: صادرات بنزین ایران به ونزوئلا در شرایط سخت تحریمی و فشار مضاعف آمریکا ثابت کرد که در حوزه صادرات استان البرز علی رغم تمام محدودیت‌ها با تنوع و کیفیت محصولات تولیدی می‌تواند جزو استان‌های برتر کشور باشد.
بنامولایی با بیان اینکه باید در این شرایط قوانین سد راه تولید برداشته شود،گفت: در صورتی که ارز حاصل از صادرات برای تهیه مواد اولیه مورد نیاز و تهیه اقلام کالایی مورد نیاز صرف شود. قطعا هیچ کمبودی در مواد اولیه و کالا به وجود نمی‌آید و تولید سرپا تداوم می یابد.
وی با بیان اینکه جایزه مردم به صنعتگرانی که در بدترین شرایط کرونا دست از تولید به خاطر سلامت مردم نکشیدند خرید کالای ایرانی است،گفت: مردم برای حمایت از صنعتگران کالای ایرانی بخرند تا این صنایع بتوانند چرخه تولید و اشتغال را حرکت داده و برای جلوگیری از بیکاری کارگران قدم بردارند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست