نوسازی تجهیزات داروسازی معطل تخصیص ارز مانده است
به گزارش روابط عمومی، مهندس محمد داوود معتمدی ضمن اشاره به اینکه رسالت اصلی در زمینه فعالیت شتاب دهنده های صنعت دارو، تولید تجهیزات با دانش فنی بالا و کیفیت برتر است تا نیاز کشور به واردات این تجهیزات را به حداقل برساند، بیان کرد: در این زمینه بر روی صادرات نیز متمرکز می شویم؛ اما باید در خصوص رفع مشکلات ارزی و بحث مالیات ها بیشتر کار شود.
وی با تاکید بر اینکه به دلیل شرایط کنونی با مشکل بازگشت ارز مواجه هستیم و این مهم کار صادرات را مشکل می کند، بیان کرد: از طرفی شرکت های خارجی نیز در خصوص تبادل ارزی که در بحث صادرات با شرکت های ایرانی دارند، سردرگم شده اند.
عضو کمیسیون اقتصاد دارو و سلامت اتاق بازرگانی البرز با تاکید بر اینکه از خردادماه امسال جلوی تخصیص ارز نیمایی برای خرید خیلی از قطعات تجیهزات دارویی گرفته شده و اولویت های تخصیص تغییر کرده است، بیان کرد: با این شرایط قراردادهایی که برای خرید قطعات شرکت های مهندسی تولید تجهیزات دارویی بسته شده به مشکل برخورد می کند و موجب ضرر است.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از شرکت های دانش بنیان تامین کننده تجهیزات دارویی گفت: خریدار تولیدات این شرکت ها، تولیدکنندگان دارو هستند که در حال حاضر این شرکت ها با مشکلات مختلفی از جمله عدم افزایش قیمت دارو و یا تخصیص نیافتن ارز دولتی مواجه هستند.
معتمدی توضیح داد: اتاق بازگانی البرز به یقین می تواند اقدامات موثری جهت توانمندسازی حوزه مطالبه گری شرکت های دارویی و رفع مشکلات آنها از جمله تخصیص ارز بردارد تا متاثر از آن شاهد تقویت فعالیت شرکت های تولید تجهیزات دارویی باشیم.
وی ادامه داد: شرکت های دارویی برای گسترش تولید خود به خرید تجهیزات جدید نیاز دارند و این مهم تاثیر زیادی در توسعه فعالیت شرکت های دانش بنیان تولید کننده تجهیزات دارویی دارد.
مدیرعامل شرکت مهندسی زیستی آروکو در بخش دیگری با اشاره به اینکه تولیدات این شرکت برای نخستین مرتبه در ایران تولید شده است، بیان کرد: این تولیدات با دانش فنی ایجاد شده و مشتمل بر مواردی مانند بیوراکتورها، فرمانتورها،سیستم های SIP، CIP و یا ستون های کروماتوگرافی است.
وی با تاکید بر حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از فعالیت های شرکت های دانش بنیان و شتاب دهنده ها بیان کرد: دراین زمینه توانایی دانش بنیان شرکت آروکو به تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رسیده است.
معتمدی با اشاره به اینکه تولید یکسری محصولات جدید توسط این شرکت در راه است، افزود: از جمله این موارد دستگاه های تولید آب خالص دارویی و دستگاه تولید بخار خالص است.
وی با این توضیح که دستگاه تولید آب خالص دارویی درکشور وجود دارد اما مقرر شده در تولیدات جدید به کیفیت بالاتر این دستگاه دست یابیم، گفت: با افزایش کیفیت تولید، می توانیم به سطح تولیدات کشورهای اروپایی دست یابیم.
عضو کمسیون اقتصاد دارو و سلامت اتاق بازرگانی البرز عنوان کرد: در زمینه ساخت دستگاه تولید بخار خالص از فاز R&D(تحقیق و توسعه)خارج شده و وارد فاز تولید صنعتی شده ایم و ظرفیت های تولیدی در این زمینه با کاهش واردات به خروج ارز از کشور کمک می کند، کمااینکه شرکت های فعال در حوزه بیوتکنولوژی خواستار دریافت این تجهیزات و دستگاه ها هستند.
آخرین اخبار
- سمینار حضوری حسابرسی تامین اجتماعی مرداد ۱۵, ۱۳۹۹
- تقویم دوره های آموزشی اتاق بازرگانی البرز-آذرماه ۱۴۰۱ مرداد ۱۵, ۱۳۹۹
- دوره آموزشی حضوری نقش وکیل دادگستری در فرایند داوری مرداد ۱۵, ۱۳۹۹
- دوره آموزشی آنلاین مدیریت دیجیتال مارکتینگ مرداد ۱۵, ۱۳۹۹
- دوره آموزشی آنلاین مدیریت ارتباط با مشتری مرداد ۱۵, ۱۳۹۹
بایگانی ماهانه اخبار و رویدادهای اتاق
- آبان ۱۴۰۱ (۴۰)
- مهر ۱۴۰۱ (۳۲)
- شهریور ۱۴۰۱ (۲۴)
- مرداد ۱۴۰۱ (۳۰)
- تیر ۱۴۰۱ (۵۴)
- خرداد ۱۴۰۱ (۵۸)
- اردیبهشت ۱۴۰۱ (۲۵)
- فروردین ۱۴۰۱ (۱۸)
- اسفند ۱۴۰۰ (۳۷)
- بهمن ۱۴۰۰ (۴۱)
- دی ۱۴۰۰ (۵۴)
- آذر ۱۴۰۰ (۵۹)
- آبان ۱۴۰۰ (۵۷)
- مهر ۱۴۰۰ (۳۵)
- شهریور ۱۴۰۰ (۳۲)
- مرداد ۱۴۰۰ (۳۰)
- تیر ۱۴۰۰ (۶۰)
- خرداد ۱۴۰۰ (۵۳)
- اردیبهشت ۱۴۰۰ (۷۷)
- فروردین ۱۴۰۰ (۴۵)
- اسفند ۱۳۹۹ (۴۱)
- بهمن ۱۳۹۹ (۶۵)
- دی ۱۳۹۹ (۶۷)
- آذر ۱۳۹۹ (۶۸)
- آبان ۱۳۹۹ (۳۵)
- مهر ۱۳۹۹ (۳۷)
- شهریور ۱۳۹۹ (۴۸)
- مرداد ۱۳۹۹ (۵۰)
- تیر ۱۳۹۹ (۲۹)
- خرداد ۱۳۹۹ (۲۳)
- اردیبهشت ۱۳۹۹ (۶۹)
- فروردین ۱۳۹۹ (۴۸)
- اسفند ۱۳۹۸ (۴۵)
- بهمن ۱۳۹۸ (۴۳)
- دی ۱۳۹۸ (۷۶)
- آذر ۱۳۹۸ (۷۰)
- آبان ۱۳۹۸ (۱۸۸)
- مهر ۱۳۹۸ (۵)
- تیر ۱۳۹۸ (۱۰۶)
- خرداد ۱۳۹۸ (۷۵)
- اردیبهشت ۱۳۹۸ (۵۷)
- فروردین ۱۳۹۸ (۲۷)