رئیس اتاق بازرگانی البرز: سیستم بانکداری کشور به بنگاه داری سوق پیدا کرده است/ تسهیلات بانکی با بهره سنگین به بقاء واحدهای صنعتی کمکی نمی کند
رئیس اتاق بازرگانی البرز با گلایه از نبود تعامل مناسب بانکها با فعالان افتصادی گفت: متاسفانه سیستم بانکداری کشور به بنگاه داری سوق پیدا کرده و تسهیلات بانکی با بهره سنگین کمکی به حفظ بقاء واحدهای صنعتی نمی کند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز، پرهام رضایی روز سه شنبه در نشستی که به دنبال دومین گردهمایی مشترک مسئولان و دبیران دفاتر تجار و فعالان اقتصادی اتاق های بازرگانی کشور و با حضور جمعی از مسئولان ملی و استانی در محل اتاق البرز برگزار شد، اظهار کرد: امروز تولیدکنندگان و صنعتگران در خط مقدم جبهه اقتصادی حضور دارند و با توجه به اینکه نوک پیکان تحریم های ظالمانه به سوی این حوزه مهم و حیاتی است، فعالان این عرصه در حوزه تولید با مشکلات عدیده ای مواجه هستند.
وی با تاکید بر اینکه اتاق های بازرگانی قدرت اجرایی نداشته اما با ارائه مشاوره های لازم در کنار دستگاه های اجرایی حضور دارد، گفت: استفاده دولت ها از قدرت مشاوره ای اتاقهای بازرگانی اهمیت بالایی دارد و با توجه به ارتباطات حاکمیتی دفاتر بسیج تجار این مجموعه ها می توانند از چنین پتانسیل مشورتی بهره برداری کنند.
رئیس اتاق بازرگانی البرز با بیان اینکه مشکلات فعالان بخش خصوصی مشکلات پیچیده ای نیست اما نیاز به پیگیری و رسیدگی دارد، افزود: تحریم های اقتصادی خارجی مشکلات بسیاری را برای فعالان صنعتی و تولیدی ایجاد کرده اما بخش عمده ای از موانع پیش روی فعالان این عرصه نشات گرفته از تحریم های داخلی است.
وی ادامه داد: در البرز به عنوان استانی صنعتی یکی از مشکلات اصلی و جدی پیش روی واحدهای تولیدی نبود زیرساخت های خدماتی است، دیگر مسئله مهم موضوع عدم اعطای تسهیلات بانکی مناسب به فعالان اقتصادی است که این مسئله در دیگر استان ها نیز وجود دارد.
رضایی در ادامه افزود: متاسفانه اکنون در کشور ما بانکداری به سمت بنگاه داری سوق یافته است و واحدهای تولیدی و صنعتی یا فعالان حوزه کشاورزی اگر امروز تقاضای دریافت تسهیلات بانکی را داشته باشند، سهم این مجموعه ها تنها وام های سنگین با بهره ۲۴درصدی است که نمی تواند از لحاظ حمایت مالی کمک آنچنانی برای بقاء و دوام فعالیتهای تولیدی باشد.
وی ادامه داد: انتطار ما این است که دفاتر تخصصی بسیج تجار در کنار اتاق های بازرگانی برای حل مشکلات حوزه صنعت و تولید حرکت کنند و برگزاری گردهمایی مشترک این دفاتر گام مهمی در راستای تحقق اهداف مدنظر است.
رئیس اتاق بازرگانی البرز با بیان اینکه بسیاری از مشکلات صنعتی و تولیدی ارجاع داده شده به اتاق های بازرگانی میان استان های مختلف مشترک است، افزود: این مسائل باید در پایتخت و در سطح ملی پیگیری شود.
وی اشاره کرد: در سال جاری با توجه به فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری بر توجه به فعالیت های دانشبنیان، باید مراقبت های لازم صورت گیرد که کمتر شاهد انتقال این شرکت ها به خارج از کشور باشیم، این مجموعه ها مشکلات بیشماری دارند و باید شرایط لازم برای فعالیت آنها فراهم شود.
رضایی عنوان کرد: تمامی فعالیت های اقتصادی در حوزههای مختلف مانند گردشگری، کشاورزی، صنعت و یا دانش بنیان باید حمایت شوند تا از موانع پیش روی خود عبور کنند، آنها در خط مقدم جبهه اقتصادی به حراست از داشته های کشور خود مشغول هستند.
وی با اشاره به توانمندی و ظرفیت بالای البرز در حوزه تولیدات دارویی، کشاورزی، صنایع غذایی، قطعات خودرو، نساجی و همچنین صادرات عنوان کرد: باید از ظرفیت کشورهای همسایه برای صادرات محصولات کشورمان استفاده کنیم، بهره مندی از ظرفیت بسیج در حوزه بین الملل هم اهمیت بالایی دارد.
آخرین اخبار
- سمینار حضوری حسابرسی تامین اجتماعی تیر ۲۸, ۱۴۰۱
- تقویم دوره های آموزشی اتاق بازرگانی البرز-آذرماه ۱۴۰۱ تیر ۲۸, ۱۴۰۱
- دوره آموزشی حضوری نقش وکیل دادگستری در فرایند داوری تیر ۲۸, ۱۴۰۱
- دوره آموزشی آنلاین مدیریت دیجیتال مارکتینگ تیر ۲۸, ۱۴۰۱
- دوره آموزشی آنلاین مدیریت ارتباط با مشتری تیر ۲۸, ۱۴۰۱
بایگانی ماهانه اخبار و رویدادهای اتاق
- آبان ۱۴۰۱ (۴۰)
- مهر ۱۴۰۱ (۳۲)
- شهریور ۱۴۰۱ (۲۴)
- مرداد ۱۴۰۱ (۳۰)
- تیر ۱۴۰۱ (۵۴)
- خرداد ۱۴۰۱ (۵۸)
- اردیبهشت ۱۴۰۱ (۲۵)
- فروردین ۱۴۰۱ (۱۸)
- اسفند ۱۴۰۰ (۳۷)
- بهمن ۱۴۰۰ (۴۱)
- دی ۱۴۰۰ (۵۴)
- آذر ۱۴۰۰ (۵۹)
- آبان ۱۴۰۰ (۵۷)
- مهر ۱۴۰۰ (۳۵)
- شهریور ۱۴۰۰ (۳۲)
- مرداد ۱۴۰۰ (۳۰)
- تیر ۱۴۰۰ (۶۰)
- خرداد ۱۴۰۰ (۵۳)
- اردیبهشت ۱۴۰۰ (۷۷)
- فروردین ۱۴۰۰ (۴۵)
- اسفند ۱۳۹۹ (۴۱)
- بهمن ۱۳۹۹ (۶۵)
- دی ۱۳۹۹ (۶۷)
- آذر ۱۳۹۹ (۶۸)
- آبان ۱۳۹۹ (۳۵)
- مهر ۱۳۹۹ (۳۷)
- شهریور ۱۳۹۹ (۴۸)
- مرداد ۱۳۹۹ (۵۰)
- تیر ۱۳۹۹ (۲۹)
- خرداد ۱۳۹۹ (۲۳)
- اردیبهشت ۱۳۹۹ (۶۹)
- فروردین ۱۳۹۹ (۴۸)
- اسفند ۱۳۹۸ (۴۵)
- بهمن ۱۳۹۸ (۴۳)
- دی ۱۳۹۸ (۷۶)
- آذر ۱۳۹۸ (۷۰)
- آبان ۱۳۹۸ (۱۸۸)
- مهر ۱۳۹۸ (۵)
- تیر ۱۳۹۸ (۱۰۶)
- خرداد ۱۳۹۸ (۷۵)
- اردیبهشت ۱۳۹۸ (۵۷)
- فروردین ۱۳۹۸ (۲۷)