تهاتر صادرات در مقابل واردات را در دستور کار قرار دهید

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی  البرز به وزارت امورخارجه توصیه کرد، ترتیبی اتخاذ نماید تا سفارتخانه های ایران درکشورهای  مختلف بحث تهاتر صادرات کالا در مقابل واردات را در دستور کار ویژه قراردهند تا مشکلات ناشی از واردات نیازها به ویژه مواد اولیه صنعت کشور برطرف شود.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی البرز، رحیم بنامولائی در  ششمین نشست “کمیسیون اقتصاد و دارو” اتاق بازرگانی البرز گفت: با این اقدام قطعا بخش عمده ای از چالش های ناشی از جابه جایی پول برطرف خواهد شد.

وی که ریاست کمیته مشترک ایران و لهستان را نیز برعهده دارد افزود: کشور لهستان علاقمند به همکاری با ایران به ویژه در بخش دارو است و شرکت های داروئی کشورمان می توانند بدون دغدغه مبادلات تجاری با لهستان را گسترش دهند.

رحیم بنامولایی تصریح کرد: با برنامه ریزی مناسب می توانیم در واردات و صادرات کالا با لهستان مشارکت و همکاری داشته باشیم و روابط تجاری با این کشور را توسعه دهیم.

وی با اشاره به حضور  رئیس “کمیسیون اقتصاد و دارو”  اتاق بازرگانی البرز در دیدار اخیر کارآفرینان با مقام معظم رهبری، اجرای توصیه های معظم له در آن نشست را راهگشای رفع چالش های بخش تولید، صنعت و صادرات عنوان کرد.

وی اظهار کرد: در صورتی که مدیران ارشد دولت به صورت مستمر در جریان چالش های بخش صنعت قرار گیرند و واقعیت ها آنطور که هست به انها منتقل شود، قطعا تصمیم گیرها برای رفع مشکلات این بخش راهگشا خواهد بود.

بنامولایی رونق درحد انتظار تولید و صادرات  را در گرو همراهی و هم افزایی همه مدیران جامعه و فعالان اقتصادی عنوان کرد و گفت: اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در اولویت نخست  بخش خصوصی کشور قرار دارد.

وی در بخش دیگر از اظهاراتش با اشاره به واردات و صادرات عمدتا در پوشش تهاتر کالا با برخی کشورها ازجمله عراق و افغانستان که با “ریال” انجام می شود گفت: مدیران ذیربط باید  این مهم را مورد توجه خاص قرار دهند و در این زمینه با مطرح کردن بحث تعهد ارزی و برگشت ارز، فعالان اقتصادی را با مشکل مواجه نکنند.

وی از برپائی نمایشگاه توانمندی های صنعتی استان البرز در بهمن ماه سال جاری در اتاق بازرگانی ایران خبر داد و  گفت: حضور قوی بخش دارو در این نمایشگاه  می تواند گامی در معرفی هر چه بیشتر  این قطب صنعت کشور باشد.

گفتنی است در این نشست موانع و مشکلات نقدینگی شرکت های دارو سازی و ارائه راه حل برای برون رفت از بحران مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست